Free spins idag den 16 augusti 2017

wild-wild-west-slot-netent

Idag den 16:e augusti 2017 så hittar vi det bästa free spins erbjudandet i Bethard`s online casino där vi får chansen att hämta ut upp till 100 extra free spins utan omsättningskrav i spelautomaten Wild Wild West: The Great Train Heist.

Detta är en insättningskampanj som är uppdelad i 10 omgångar vilket innebär att vi behöver göra totalt 10 insättningar om vi vill hämta ut alla 100 free spins. För varje 200kr som vi säter in får vi 10 snurr för så totalt behöver vi göra en insättning på 2000kr för att få 100 extra snurr.

Vi bestämmer dock helt själva hur många vi vill hämta ut så klart. Innan du gör en insättning så behöver du besöka deras dagliga kampanjer sida och anmäla dig till dagens kampanj. Därefter är det bara att göra en insättning s aktiveras dina extra spins automatiskt.

Om du inte har ett konto hos Bethard så vänta så får du just nu även 58 exklusiva free spins utan insättning i spelet Steam Tower när du besöker Bethard via freespins idag och skapar et konto för allra första gången.

Ha en trevlig dag!
Freespins-idag.se