Freespins idag den 6 juni 2014

Hejsan idag den 6:e juni firar vi Sveriges nationaldag men vi kan även se till att få några freespins att förgylla dagen med. Hos Unibet kan du få freespins varje dag, 7 dagar i rad om du redan är kund eller blir det innan kampanjen är slut och hos Vinnarum kan du se till att få 30 extra freespins som kan fördelas på spelen Bloodsuckers, Twin Spin och Gonzos Quest.

freespinsidag 6 juni

För att få 30 freespins idag hos Vinnarum behöver du bara se till att göra en egen insättning på 500kr eller mer. Du kommer då att få dubbelt så mycket pengar upp till 1000kr plus 30 freespins som du kan fördela på de tre ovannämda spelen hur du själv vill. Om din insättning är mellan 300kr och 499kr så kommer du att få 15 freespins idag istället.

Hos Unibet behöver du bara logga in på ditt konto och gå till dagens utvalda spel för att få dina freespinsidag. På ditt konto hos Unibet kommer du att kunna se vilket spel freespinsen gäller på varje dag. Om du itne är kund behöver du först skapa ett konto och göra en insättning först. Du kommer då att få dubbelt så mycket pengar att spela med samt bli kvalificerad till att få freespins nästa dag och alla andra dagar dem resterande dagarna av freespins kampanjen.

Lycka till!
freespins-idag.se